Siyah Kalem Resim Kursu

Hakkımızda

2009'dan bu yana kararlılıkla...

Özel Siyah Kalem Resim Kursu 2009 yılında Ankara da eğitim Öğretim faaliyetlerine başlamış, 2016 yılında Antalya da açtığımız şubemiz ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kuruluş olarak vizyonumuzu geliştirerek eğitim öğretimlerimize devam etmekteyiz.

Eğitim ve öğretim uygulamalarımızda daha akademik yaklaşımımızla Milli Eğitim Bakanlığının standartlarına uygun olarak  resim kursumuz Güzel Sanatlar Liselerinin, Eğitim Fakültesi Resim-İş bölümlerinin ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin Özel Yetenek Sınavlarında üstün bir başarı göstererek yüzlerce öğrencinin kazanmasına vesile olmuştur.

Başarımız yılların vermiş olduğu tecrübeye ve değerli eğitimci kadromuz sayesinde gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimizi yetenek sınavlarına hazırlamanın yanı sıra rehberlik hizmetimiz ile gelecek eğitim öğretim hayatlarına yön veriyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi ”Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki fennin gerektirdiği şeyleri yapmaz; itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur” sözünü misyon edinerek, her geçen gün daha da gelişerek ve geliştirerek siz sanat severleri kursumuza bekleriz.

Sanat ile ilerlemek istiyorsan kalemini kuşan!

Özel Yetenek Sınavına Hazırlık derslerimiz ile kalemini kuşan ve sınava hazır ol!